onsdag den 23. december 2015

Angie's Mexikanske Fajitas

Mexikanske Fajitas


Elsker du også at lave med som Angie og Olag? 
Så skal du helt klart læse denne total smarte og lækre opskrift på Fajitas.




Opskrift på: Mexikanske Fajitas

Ingredienser:
2 Tortillaer
100 g. kyllingebryst
½ rødpeberfrugt
½ gulpeberfrugt
Grøn salat og radicchio rosso
½ Løg
2 spiseskeer oliven olie
Salt og Peber
1 bæger yoghurt naturel
Frisk koriander
½ avokado
Lime frugt
En lille squash
Purløg

Sådan gør du:
1. Skær kyllingen i strimler(bed en voksen om hjælp) steg dem med lidt olie på en stor pande.

2. Skær grøntsagerne i strimler. Skær ikke løget for tyndt.
Olga forslår, at du skræller peberfrugten, før du skærer den i strimler.

3. Hæld grøntsagerne ned til kyllingen og steg i to minutter. Grøntsagerne skal være sprøde og friske i farven.
PAS PÅ!: Varm olie kan sprøjte. Bed en voksen om hjælp.

4. Tilsæt salt og peber.

5. Hak frisk koriander og bland det med yoghurten og lidt salt og olivenolie.

6. Blæand avokadoen, limesaft og lidt salt.

7. Varm tortillaerne. Smør yoghurten på den ene halvdel og avokadoen på den anden.


8. Tilsæt den stege kylling og grøntsagerne. Læg salat på den ene tortilla og radicchio rosso på den anden.

9. Rul Fajitaerne sammen og bind purløg rundt om. Server dem i et glas.

TIPS: Server alt varmt - også tortillaerne! De bliver hårde, når de er kolde!

Så nu har du de perfekte Mexikanske Fajitas.

Smagte de godt? Blev de pæne?

Her er et lille tip fra Olga:

<< - Det letteste er at lægge løget i blød først eller lægge det i fryseren i 10 minutter. Så slipper du for at komme til at græde imens du skær løg. >> - Olga

En anden spændende metode kunne være at spørge en voksen om lov til at tænde et stearinlys ved siden af det løg, du skal hakke. Det tiltrækker de stoffer, der kommer ud af løget.

Du kan også trække vejret gennem munden og ikke næsen, når du hakker løg.

- Malene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej V-Lovers håber i kan lide opslagene/indlæggene.